HOZZÁVALÓK
- 5 db tojás
- 4 szelet sonka
- 2 ek mustár
- 1 tubus majonézes torma
- 1 dl majonéz
- 1 doboz tejföl
- 1/2 kg francia saláta alap
- 1 csipetnyi só
- 1 csipetnyi bors
- 1 tk cukor
ELKÉSZÍTÉS
- A francia alapot megfőzzük, lecsepegtetjük, majd a majonéz és a tejföl keverékébe forgatjuk. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük és lehűtjük.
- A tojásokat keményre főzzük, ketté vágjuk, a sárgájukat kikanalazzuk. Eelkeverjük a mustárral, majd visszatöltjük a tojásokba.
- A sonkaszeleteket megtöltjük a majonézes tormával, majd felgöngyöljük.
- Tálra tesszük a francia salátát, a középre helyezzük a sonka roládot, körbe helyezzük a tojásokat töltelékkel lefelé. 1 kanál tejföl és 1 kanál majonéz keverékkel bevonjuk a tojásokat, majd lehűtve tálaljuk.