40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Ujdombrad se bajnoki labdarugo merkozesVásárosnamény-Vitka – Nehéz mérkőzés várta a Bereg szívében, a Vitka SE felnőtt labdarúgó csapatára, akik a bajnokság 17. fordulójában, a bajnokság élmezőnyéhez tartozó Újdombrád SE csapatát látta vendégül. Nagy elánnal kezdték a mérkőzést a Vitkaiak, melynek eredményeképpen a hazaiak meg is szerezték a vezetést. A taktikusan és szép játékot produkáló hazaiak sorsát azonban, számos védelmi hibával tarkított mozzanat nehezítette. A mezőnyfölényben játszó vendégek hiába küzdöttek nagyot, a vendégek kegyetlenül kihasználták kevés lehetőségüket. A vége így sima vendéggyőzelemmel zárult.

Vitka SE - Ujdombrad se bajnoki labdarugo merkozes (2)Vitka SE - Ujdombrad se bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Ujdombrad se bajnoki labdarugo merkozes (4)Vitka SE - Ujdombrad se bajnoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!