fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyhalaszi SE U19

Vásárosnamény – Újabb rangos mérkőzést abszolvált sikertelenül az Austria Juice-Vásárosnamény SE U19-es labdarúgó csapata. A beregi alakulat ezúttal hazai pályán fogadta a tabella első szekciójában helyet foglaló Nagyhalászi SE fiataljait. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik az öltözőben maradt hazaiakkal szemben már az első hét percben szerzett három találatukkal eldöntötték a három pont sorsát. A folytatásban számos ziccer került kidolgozásra mindkét csapat oldalán, melyből végül csupán egy-egy találat született. A mérkőzést így megérdemelten nyerte meg a görcsösen és fegyelmezetlenül játszó Beregiek ellen a nagyhalászi alakulat.


Ön szerint ki volt az Austria Juice-Vásárosnamény SE ifistáinak legjobbja Nagyhalász SE ellen

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyhalaszi SE U19 (1)Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyhalaszi SE U19 (3)Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyhalaszi SE U19Austria Juice- Vasarosnameny SE - Nagyhalaszi SE U19 (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!