Házi csirkemájkrém

Hozzávalók / 8 adag

  • 1 nagy db vöröshagyma
  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors ízlés szerint
  • só ízlés szerint
  • majoranna ízlés szerint
  • 3 ek libazsír
  • 5 dkg vaj
  • 1 ek mustár

elkészítés

  1. A megtisztított hagymát szeletekre vágjuk, és a libazsíron megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, reszelt fokhagymával és majorannával ízesítjük, majd készre sütjük.
  3. Ha a máj már jól átsült (és belül már nem rózsaszín), akkor hagyjuk kicsit hűlni, majd késes betétű robotgépbe tesszük.
  4. A májhoz adjuk a vajat és a mustárt, majd összepépesítjük.
  5. A kész májpástétomot kis tálkákba töltjük, és hűtőben tároljuk.

/nosalty.hu/