fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény SE - Tuzsér SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Vásárosnamény – Az Udvarhelyi Zoltán irányította vásárosnaményi U19-es utánpótlás csapatra igen nehéz mérkőzés várt, hiszen a jó erőkből álló Nagyhalász csapatához látogatott a beregi alakulat. A mérkőzést bár a vendég Naményiak kezdték jobban, akik már a második percben vezetést szereztek, de a hazaiak Csorba Krisztián mesterhármasával megfordítva a mérkőzés állását, már két góllal is vezettek. A második félidőben a hamvaiból feltámadó beregi alakulat aztán Illés Gábor szépítő találatával, majd Kóróczki és Bukta Dávid mérkőzés hajrájában szerzett találatával, megfordítva a mérkőzést szerzett értékes beregi három pontot.

Nagyhalász SE - Vásárosnamény SE U19 labdarúgó mérkőzés (1)Nagyhalász SE - Vásárosnamény SE U19 labdarúgó mérkőzés (3)Nagyhalász SE - Vásárosnamény SE U19 labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!