sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (4)
Gergelyiugornya – Rangadó várta a Megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában szereplő Gergelyiugornyai SE felnőtt labdarúgó csapatát, akik Demecser csapatához látogattak a hétvégén. A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, akik már az első percben megszerezték a vezetést, melyre azonban öt perccel később érkezett a hazai válasz. A mérkőzés egészét a küzdelem jellemezte, ahol mind a két csapat szerette volna megszerezni a három pontot. Végül a mérkőzés lefújását megelőzően, Sajtos Norbert találata döntött, mellyel a hazaiak otthon tudták tartani az értékes három pontot.

Demecser - Gergelyiugornya labdarugo merkozes (1)

Demecser - Gergelyiugornya labdarugo merkozes (4)Demecser - Gergelyiugornya labdarugo merkozes (3)Demecser - Gergelyiugornya labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!