Hatalmas beregi KO: 12 gólos vásárosnaményi győzelem a Fiatal Gyémántok ellen

fejlesztesek Vasarosnameny

Vasarosnameny - Mateszalkai mtk bajnoki labdarugo u19 merkozes

Vásárosnamény – Továbbra is megállíthatatlanul menetel a Bereg szívének, Vásárosnaménynak ifjúsági labdarúgó csapata, akik a Kelet Takarék Megye I. osztály 13. fordulójában a Fiatal Gyémántok csapatát fogadta vendégül a Vásárosnaményi Sportpályán. A Beregiek végig kontroll alatt tartva a mérkőzést a gólra törő, fegyelmezett játékával az első félidőben öt, míg a másodikban hét gólt hintett ellenfelének. A mérkőzésen Bartha Ferenc öt, míg a 15 éves beregi csatártehetség Illés Gábor három góllal járult hozzá csapatunk sikeréhez! Gratulálunk fiúk!

Szavazzon! Ön szerint ki volt a vásárosnaményi ifisták legjobbja Mátészalka csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés krónikája:

Vasarosnameny - Mateszalkai mtk bajnoki labdarugo u19 merkozes (4)Vasarosnameny - Mateszalkai mtk bajnoki labdarugo u19 merkozes (3)

További eredmények:

Vasarosnameny - Mateszalkai mtk bajnoki labdarugo u19 merkozes (1)

Tabella állása:

Vasarosnameny - Mateszalkai mtk bajnoki labdarugo u19 merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!