Két új funkció is érkezik a Messengerbe

A Facebook Messen­gerben az új gombok mellett jelölési lehetőséggel bővül a szolgáltatás. Úgy tűnik, a Facebooknál a március a Messengerről szól, egy héten belül ugyanis már másodjára kap új funkciót az üzenetküldő alkalmazás. Ellentétben a legutóbbi frissítéssel, a mostani fejlesztés kifejezetten hasznos lehet a felhasználók számára. Az egyik ilyen újdonságnak köszönhetően a jövőben sokkal könnyebb lesz eligazodni a csoportos beszélgetésekben.

Ha egy bizonyos embernek szeretnénk feltenni a kérdést a beszélgetésen belül, és biztosra akarunk menni, hogy az üzenetünk nem veszik el a chatcunamiban, akkor egy @ jelet kell majd beírni, utána pedig az adott ismerős facebookos nevét.

Mindennek köszönhetően az illető ugyanúgy kap egy értesítést, mintha csak betagelték volna őt egy bejegyzésben, így biztosan nem marad majd le egyetlen neki szánt üzenetről sem.

hvg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!