fejlesztesek Vasarosnameny

Hárommillió forint értékű dohányáruval bukott le az ukrán határ mentén

A rendőrök a sofőrt és a közel hárommillió forint értékű dohányárut átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. június 28-án Penyigén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Mivel a jármű ellenőrzés során árucsempészetre utaló gyanú merült fel, ezért a rendőrök értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait. A jármű tételes átvizsgálása során megállapították, hogy a gépkocsi csomagtartó alatti padlólemeze át lett alakítva, melyben nagy mennyiségű jövedéki termék volt elrejtve, ezért a személygépkocsit és a sofőrt előállították a tiszabecsi határátkelőhelyre. A rendőrök a további eljárás lefolytatása céljából a 28 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú járművezetőt és a közel hárommillió forint értékű csempészett cigarettát átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!