40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
harmincmillió forint értékű csempészett cigarettafogás Mátyus külterületén (5)
Mátyus – A barabási rendőrök közel harmincmillió forint értékű jövedéki terméket találtak egy hátrahagyott terepjáróban.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. május 2-án árucsempészésre utaló nyomok alapján Mátyus külterületén terepkutatást végeztek. A rendőrök a terület átvizsgálása során egy hátrahagyott terepjáróban nagy mennyiségű, zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A barabási rendőrök jelzésére az ukrán határőrizeti szervek a csempészettel összefüggésbe hozható két ukrán férfit még a határ közelében, Ukrajna területén elfogták. Az egyenruhások a gépkocsit és a benne talált 2307 karton, közel harmincmillió forint értékű jövedéki terméket átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!