Hangulat és tradíció – Jótékonysági bál Vásárosnamény-Vitkán

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

jotenysagi-bal-vitka

Már nem első alkalommal rendezték meg Vásárosnamény-Vitkán a jótékonysági batyus bált. A mesebeli fények, táncra csábító dallamok, finom falatok és italok kíséretében idén is kiváló hangulatban telt a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kölcsey Ferenc Tagintézményének aulájában megrendezésre kerülő bál. A hagyományokhoz híven a bált Kolocsán György az intézmény igazgatója nyitotta meg, melyet a helyi iskola tanulóinak táncos produkciói követtek. Az első előadás során az iskola 7. és 8. osztályos tanulói rocky-t, melyet Kiss Andrea tanított be.

Munkáját folyamatosan segítette Gergely Evelin nyolcadikos osztályfőnök. A következő produkcióban az iskola alsó tagozatos diákjai adtak elő egy fergeteges tánc keretein belül Rába-közi dúst. A táncot Tihor Krisztián tanította be a gyerekeknek. A folytatásban Koncz Zsüliett és Varga Marcell latin mixből álló táncát tekinthette meg a nagyérdemű. Felkészítő tanáruk Kincs Alexa volt. Az Andrássy Katinka Alapfokú Művészeti Iskola növendékei által előadott produktum különlegességét az adta, hogy Zsüliett óvodás, míg Marcell első osztályos kora óta fejlesztik társas tánc tudásukat. Számos minősítő versenyen értek már el arany minősítést, és megyei megmérettetéseken első, második és harmadik helyezést is elértek már. A kulturális műsor  végén az iskola felső tagozatos diákjai Szikágysági táncokat mutattak be, szintén Tihor Krisztián felkészítésében. Az este folyamán a talpalávalóról Kőrizs Balázs gondoskodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!