40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

betörő

Nyírmada – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Krisztián 39 éves nyírmadai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. május közepén egy nyírmadai lakatlan házból elektromos berendezéseket, ruhaneműket és egy laptopot tulajdonított el. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit rövid időn belül azonosították, és 2018. május 17-én elfogták. A lakóházában tartott házkutatás során a rendőrök egy lopott gépet megtaláltak, és lefoglaltak. A nyomozók a férfit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki a további eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!