Vámosoroszi–Vásárosnamény (15)
Vásárosnamény – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 12. fordulójában az őszi idény leginkább várt mérkőzésére került sor, hiszen a második helyezett Vásárosnamény, az első helyezett Vámosoroszi otthonába látogatott. A tét nem csak a veretlenség megőrzése volt, hanem a beregi gárda győzelmével a tabella élére is került. A mérkőzés rangadóhoz méltóan indult, ahol a csapatok nagy elánnal kezdtek. Az első félidőben a vendég csapat fokozatosan fölé kerekedett a tabella éllovasára, melyet a 21. percben történt indokolt hazai kiállítás is tetézett. A taktikailag és fizikálisan is az ellenfele fölé növő naményiak ennek eredményeképpen meg is szerezték a vezetést. A mérkőzés további részében a 34. percben történt vendég kiállítást követően kiegyenlítetté vált. A második félidőben a vendég csapat felőrölte ellenfelét. A színes és izgalmas játékot produkáló második félidőben a vendég csapat felőrölte ellenfelét, így a végén megkérdőjelezhetetlenül vihette haza a három pontot, magabiztos, gól gazdag győzelmével.
Vámosoroszi- Vásárosnamény U19 (4)
Vámosoroszi- Vásárosnamény (4)

Vámosoroszi–Vásárosnamény 0–4 (0–1)

Vámosoroszi, 200 néző, v.: Sándor Cs.

Vámosoroszi: Szaniszló Á. – Márton, Ács., Kerekes, Somogyi, Jóni. Baráth (Kiss D.), Imre Zs., Róka (Torma), Imre M., Ilbán (Szabó A.). Edző: Orosz András.

Vásárosnamény: Csordás – Balázs, Peregrin (ifj. Tivadar A.), Illés, Mándi (Varga), Sebestyén, Deskó, Szabó J., Danku, Bicskó, Szűcs. Edző: Tivadar András.

Vámosoroszi- Vásárosnamény (3)

Orosz András: – Nem bírtuk el a ránk nehezedő terhet, null egynél ziccereket hibáztunk, és rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. Azokat a helyzeteket, amiket máskor nyugodtan, türelmesen kijátszunk, azt most gyorsan, egyből akartuk megoldani, így aztán a hajrában egyéni hibák után megérdemelten nyert a vendégcsapat. Köszönjük a meghívást a naményi élményfürdőbe, amit két éve is megígért a polgármesterük, a meghívót most meccs előtt átadta nekem.
Tivadar András: – Nagyon fontos győzelmet arattunk egyik legfőbb ellenfelünk otthonában, és ezzel megszakítottuk jó sorozatukat. Gratulálok a csapatomnak, és az ifiknek is.

Vámosoroszi- Vásárosnamény U19 (4) Vámosoroszi- Vásárosnamény (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!