fejlesztesek Vasarosnameny
A határvadász jelöltek az elméleti tudást a gyakorlati foglalkozások alatt mélyítik készség szintre.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság nyírbátori objektumában zajlik a határvadász-képzésben résztvevők elméleti és gyakorlati oktatása. A határvadász-képzésben résztvevő oktatók az elméleti tudás átadása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre is. A próbaidős rendőr őrmesterek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály oktatóitól többek között elsajátítják a rendőri karjelzésekkel történő forgalomirányítást is, hogy a későbbiekben szolgálatellátásuk során készség szinten tudják alkalmazni.

A toborzás folytatódik, az érdeklődők felvilágosítást kérhetnek a határvadász-képzésről és a hivatásos szolgálatról toborzó csoportjainktól, illetve bármely rendőri szervnél és tájékozódhatnak a rendőrség hivatalos honlapján.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!