_VN_a bereg szive_fekv_kk lajkolas

A tűzoltók munkáját csodálhatták a turisták Vásárosnaményban (6)

Vásárosnamény – Egy gondozatlan sír fejfája égett hétfőn este Vásárosnaményban, a köztemetőben. A város önkormányzati tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

További hírek a megyéből:

A lerakódott korom gyulladt meg egy családi ház kéményében hétfőn reggel Nyírbátorban, a Sóhordó utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kazán mellett lévő bekészített tűzifa kapott lángra hétfőn délelőtt Anarcson, a Petőfi utca egyik családi házának kazánházában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy faszerkezetű melléképület hétfő délután Kisszekeresen, a Kossuth utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren kapott lángra a learatott kukoricatarló hétfőn este Csengerben, a Hősök tere közelében. A csengeri önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Minden vélemény számít!