fejlesztesek Vasarosnameny
gepjarmuveket-kaptak-a-szabolcsi-tuzoltok

Fotó: katasztrófavédelem

A BM OKF készenléti járműállományából kivont tűzoltó szereket vehették át az Újfehértói Önkormányzati Tűzoltóság, valamint a Felső-Tiszavidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület vezetői a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatójától, szerdán délelőtt Kőlaposon, az igazgatóság telephelyén.

Egy IFA L60-as típusú porkocsit vehetett át a Felső-Tiszavidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület, míg az újfehértói tűzoltók munkáját pedig egy Mercedes 808 típusú ezer literes gépjárműfecskendő segíti a jövőben.

Az adományozási megállapodásokat és a járművek okmányait Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!