40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

tuzolto

Lakóházzal egybeépített melléképület tetőszerkezete gyulladt ki Nagyhalászban, a Kiss Ernő utcában. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a nagyhalászi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a lakóházra már nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

Faházra szakadt egy nagyméretű fa egyik ága Nyíregyházán, a Szódaház utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók dugólétra, mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat. Hasonló eseménynél kellett a szabolcsi megyeszékhelyen beavatkozniuk még a délelőtti órákban a tűzoltóknak a Semmelweis utcában, ahol a lehasadó ág a gyalogos forgalmat akadályozta. Itt gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Munkagép rongált meg egy gázvezetéket munkavégzés közben Nyírkércsen, a Fő utcában, ahol a csonkból szivárgott a gáz. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy védősugár fedezete mellett biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!