Gázrobbanás – Összeomlott egy családi ház megyénkben

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
gazrobbanas-e1486883226601

Fülöp Imre tű. őrnagy, Szabolcs MKI

Vasárnap hajnalban összeomlott egy száz négyzetméteres családi ház és a vele egybeépített negyvenöt négyzetméteres melléképület, amikor az épület felrobbant, majd kigyulladt Tuzséron, a Rózsás téren.
A robbanás következtében a gázvezeték is sérült, a gázszivárgás miatt a szomszédos két lakásból átmenetileg el kellett hagyniuk az otthonukat az ott lakóknak. A záhonyi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat és a romokat átkutatták. A beavatkozás közben egy darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot a további sérülésektől megmentettek, egy másik maradványát pedig megtalálták. Egy ember súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, egy másik könnyebben sérült. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!