Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
vasút máv
A MÁV Zrt. meghívására a záhonyi térségbe látogatott a Transzszibériai Szállítások Koordinációs Tanácsa és az Oroszországi Vasutak delegációja a napokban és bemutatták a vámszabadterületben rejlő gazdasági lehetőségeket. A terepszemlén az orosz és ukrán szállítmányozó társaságok vezetői megismerhették a térség átrakási és logisztikai potenciálját. A Transzszibériai Szállítások Koordinációs Tanácsát 20 évvel ezelőtt alapították Moszkvában, határozatlan időre bejegyzett, nem kereskedelmi célú nemzetközi szervezetként, fő céljai között szerepel a tranzit- és külkereskedelmi áruk transzszibériai fővonalra terelése, a nemzetközi vasúti árufuvarozásokban résztvevők tevékenységének koordinálása az érintett országok közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése érdekében. (MTI)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!