_VN_a bereg szive_fekv_kk teremtorna namény lajkolas
frontalis-karambolhoz-hivtak-mentohelikoptert-megyenkben

© Fotó: Pusztai Sándor

Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek.

A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

A helyszíni információ szerint az ütközés erejétől a Renault úgy összeroncsolódott, hogy feszítő-vágőt kellett a tűzoltóknak használni, a Mercedes pedig felperdült a szalagkorlátra. Az útzár nyomán miatt 2 km-es torlódás jött létre.

A rendőrség közleménye:

A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a terelés nem megoldható.

Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek. A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

Az arra közlekedőktől kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és tartsanak kellő követési távolságot. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Szabolcsonline

Minden vélemény számít!