frontalis-karambolhoz-hivtak-mentohelikoptert-megyenkben

© Fotó: Pusztai Sándor

Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek.

A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

A helyszíni információ szerint az ütközés erejétől a Renault úgy összeroncsolódott, hogy feszítő-vágőt kellett a tűzoltóknak használni, a Mercedes pedig felperdült a szalagkorlátra. Az útzár nyomán miatt 2 km-es torlódás jött létre.

A rendőrség közleménye:

A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a terelés nem megoldható.

Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek. A rendőrség a baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalom elterelésére nincs lehetőség.

Az arra közlekedőktől kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és tartsanak kellő követési távolságot. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!