Friderikusz áprilisban tér vissza a TV2-re

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
A tulajdonosváltásnak köszönhetően lesznek változások a TV2 háza táján, de egyvalami már biztos: az Összezárva Friderikusszal a helyén marad.Áprilisban tér vissza Friderikusz Sándor az összeköltözős műsorával – írja az origo.hu a TV2-től kapott információra hivatkozva.

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban eddig olyan vendégeket vonultatott fel, mint például Tóth Gabi, Gesztesi Károly vagy Deutsch Tamás. A műsor gyártója Hajdú Péter, afélmeztelenül pózoló Sarka Kata férje.

Friderikusz áprilisban tér vissza a TV2-re

Sokáig kérdéses volt, hogy Friderikusz Sándor vállalja-e a folytatást, de Hajdú Péter is megerősítette: sikerült megállapodniuk. Hogy mennyit kap a műsorvezető a TV2 egyik legnézettebb műsoráért, egyelőre nem tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!