fejlesztesek Vasarosnameny

Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (1)

Vásárosnamény – Immár harmadik győzelmével folytatta remekbe szabott győzelmi sorozatát az Udverhelyi Zoltán vezette Vásárosnamény Sport Egyesület U19-es alakulata. A Kelet Takarék megye I. osztály U19 kilencedik fordulójában az ellenfél ezúttal Nagyecsed gárdája volt. Az izgalmas és magas színvonalú mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, melyet gólratörő játékukkal még az első félidő vége előtt sikerült abszoválniuk a Naményiaknak. A második félidőben nagy elánnal támadó Beregiek ezt követően megfordították a mérkőzést, mely után a hazaiaknak egy jogtalan büntetővel sikerült ledolgozniuk. A küzdelmes játékrészben aztán számos ziccer került még kidolgozásra, melyet végül egy a vendégek játékosa, Bartha Ferenc 87. percben lőtt találata döntött el.

Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (1)Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (3)Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!