40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Tarpa SC - Vásárosnamény SE V. Műfüves Nagypályás Felkészülési torna Tarpa (12)

Vásárosnamény, Tarpa – Immár ötödik alkalommal rendezte meg a Megyei Labdarúgó Szövetség a Műfüves Nagypályás Felkészülési tornáját, melynek helyszíneként ezúttal is Tarpa Nagyközség újonnan átadott pályája adott otthont. A beregi szuperrangadón a megyei legjobbjai között szereplő Vásárosnamény csapata a torna utolsó mérkőzésén fogadta a másodosztályban szereplő, Rozman Sándor által dirigált tarpai alakulatot. A mérkőzés egésze rangadóhoz méltóan telt, ahol egyetlen egy perceig sem forgott veszélyben a hazai együttes győzelme. A taktikusan játszó hazaiak a mai napon lejátszották a fegyelmezetlenül, számtalan technikai hibával játszó naményi gárdát, hiába volt a 100%-os helyzetkihasználás, hiszen a mérkőzés egésze során egyetlen egy kapura tartó lövésüket sikerült értékesíteniük és ezen szépíteniük. A mérkőzésen két kiállítás is született, ahol a 28. percben reklamálásért először Fejes Jánost, majd a 82. percben Kemény Gábort, két sárga lap miatt küldte idejekorán zuhanyozni a bíró sportárs. A végeredmény pedig megérdemelt négygólos hazai siker.

Tarpa SC – Vásárosnamény SE 4 – 1 (3-0)

2017.02.12 – 10:00
Tarpa, Tarpa Sportpálya
V. Műfüves Nagypályás Felkészülési torna Tarpa

Játékvezető :
Hegedűs Csaba
Asszisztensek:
Paulik Máté
Kiss Pál

50 néző

Kezdőcsapatok:

Vásárosnamény:

Csordás Attila, Nagy Dávid, Mándi László, Fejes János, Bancsi Gábor, Lizák Bence, Deskó Dávid (14′ Danku József), Balogh Gyula, Lakatos István, Biró József (23′ Horváth Máté), Szeles László (46′ Szabó József)

Csere: Horváth Máté, Danku József, Balázs Gergő, Szabó József, Bakos Béla

Tarpa:

Szűcs Krisztián (81′ Vass István), Tar Endre, Ködöböcz Norbert, Antal Roland, Ricsei Ferenc, Djácsenko Vitalij (23′ Dávid Gergely),Vince Krisztián (69′ Gajdos Csaba), Péter György, Kemény Gábor, Orosz Erik András, Kemény Csaba

Csere: Vass István, Egressy Gábor, Dávid Gergely, Szidor Sándor, Vereytsi Erik, Gajdos Csaba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!