40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

beregdaroc-3

Beregdaróc – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoport 9. fordulójában nehéz mérkőzés várt a bajnoki címre is esélyes Beregdaróc csapatára, akik Tyukod csapatához látogattak. A vendégek már az első félidő elején megszerezték a vezetést, melyet egy tizenegyest követően sikerült abszolválniuk a hazaiaknak, melyet még a félidő vége előtt kettővel sikerült növelniük a daróciaknak. A második félidőben küzdelmes játék folyt a pályán, ahol egy-egy találat született mind a két oldalon, így a Beregiek újabb győzelmükkel holt versenyben a tabella élén állva várják a folytatást.

tyukod beregdaroc bajnoki labdarugo merkozes (1)tyukod beregdaroc bajnoki labdarugo merkozes (3)tyukod beregdaroc bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!