Földi istván: Míg a vásárosnaményi kórház 1 millió forintot kapott, Kisvárdán százmilliókból épül stadion

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
vásárosnaményi kórház

Illusztráció – © Fotó: szszbmk.hu

Vásárosnamény – Méltatlan, ahogy a kormányzat „látszattevékenységre” hivatkozva elutasította a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) felhívását, melyben önkéntes munkára hívták a kabinet tagjait, hogy megismerhessék az egészségügy valós helyzetét – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján ifj. Földi István.
A megyei közgyűlés jobbikos tagja elmondta: a Jobbiknak kiemelten fontos az egészségügyben tapasztalható problémák minél részletesebb megismerése, az önkéntes egészségügyi munka pedig kiváló alkalom az általuk meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultációra. A nemzeti párt a FESZ-szel egyeztetve megteremti a lehetőséget, hogy képviselői tevékeny munkát végezve testközelből ismerhessék meg az egészségügy állapotát. – Nem a bőrfotelben ülve kell megoldást javasolni, látni kell a kórházakban uralkodó, elkeserítő állapotokat. Szomorú, hogy míg a vásárosnaményi kórház mindössze 1 millió forintos támogatást kapott tavaly, addig százmilliókból épül Kisvárdán stadion. Azokat kellene megbecsülni, akik az emberek életéért, gyógyulásáért küzdenek – mondta.
Szabolcsonline
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!