40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Fókuszban a testi és lelki egészség Mátészalkán (10)[srizonfbalbum id=18]

Mátészalka – Új rendezvénysorozat vette kezdetét 2016. március 9-én a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházban Életmód-változtatás 8 lépésben címmel. Szerda esténként 17.30 órától várjuk sok szeretettel azon kedves érdeklődőket, akik gyakorlati tanácsokat szeretnének kapni az egészséges életmód kialakításához.
Az első összejövetelen a Táplálkozás volt a fő témakör, március 16-án pedig a Testmozgás került a fókuszba. Mindkét alkalommal Soósné Jeszták Andrea és Soós Róbert egészségnevelők hasznos információkat és gyakorlati tanácsokat adtak át a résztvevőknek, s a helyszínen egészséges, gyorsan elkészíthető ételeket, italokat készítettek, melyeket természetesen meg is kóstolhattak a kedves vendégek.

Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!