Fokozott rendőrségi ellenőrzés Nyírmadán, Ilken, Gemzsén és Pusztadoboson

fejlesztesek Vasarosnameny

Fokozott rendőrségi ellenőrzés Nyírmadán, Ilken, Gemzsén és Pusztadoboson

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2018. február 5-én.

A közúti kontroll kiemelt célja az ittas járművezetők fogalomból való kiszűrése volt. A rendőrök Nyírmadán, Ilken, Gemzsén és Pusztadoboson minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn-módszeres” ellenőrzést végeztek. Ittas gépkocsivezetővel szemben nem kellett intézkedniük a rendőröknek, viszont az ellenőrzés ideje alatt négy kerékpárossal szemben szabtak ki helyszíni bírságot, akik biztonságos közlekedésre alkalmatlan állapotban vettek részt a közúti közlekedésben.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok mindenkori betartására!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!