Fokozott, demonstratív közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök megyénkben

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Fokozott, demonstratív közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a rendőrök megyénkben

A demonstratív rendőri jelenlét célja a közúti balesetek megelőzése volt.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott,  a Nyírbátori Rendőrkapitányság, a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség, és a Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a kapitányság illetékességi területén. A demonstratív jelenlét célja a közúti balesetek megelőzése volt. A rendőrök a gyorshajtók, az ittas járművezetők, valamint az egyéb közlekedési szabálysértők kiszűrése érdekében sebesség-ellenőrzést, és ún. “Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést is végeztek. Az ellenőrzések helyszínein a Polgárőrség bevonásával rendszám-felismerő rendszert működtettek. A rendőrök több mint kétszáz járművezetőt ellenőriztek, ittasság gyanúja egyetlen sofőrnél sem merült fel és súlyos közlekedési szabályszegés miatt sem kellett intézkedniük a rendőröknek. A balesetek számának csökkentése érdekében a megye útjain a közeljövőben is számíthatunk hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!