40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény–Ibrány

[srizonfbalbum id=307]

Vásárosnamény – Igazi fociünnepnek lehetett szem- és fülltanúja a Beregben az, aki a mai napon kilátogatott a Vásárosnaményi Sportpályára, ahol a megyei első osztály Kelet-Takarék csoportjának soron következő mérkőzését bonyolították. A harmadik fordulóban ismét több száz néző gyűlt össze, hogy szurkolhasson és ünnepelhesse Vásárosnamény első pontjait illetve győzelmét. Az ellenfél ezúttal a megyei első osztály 2015/16 szezonjának bajnoka, Ibrány volt. Az elmúlt két fordulóhoz hasonlóan ismét nagy elánnal kezdte az összecsapást a hazai gárda, melyet mindkét csapat részéről számtalan szép megoldás és  bravúros mozdulat kísért.
A beregi alakulat már az első félidőben eldönthette volna a találkozó kimenetelét, hiszen jórészt Bicskó Gábor jóvoltábol számtalan helyzet alakult ki, melyet sajnálatos módon nem sikerült gólra váltani. A félidő derekán aztán a megtáltosodott hazai együttes helyzetkihasználán javítva három gólt is szerzett, melyre a vendégek két találattal válaszoltak, így egy gólos előnnyel vonulhattak öltőzőbe a csapatok. A második félidőderekán Illés Péter második sárgáját követően megfogyatkozott a hazai együttes, mely által a vendégek nyomást helyeztek a naményi kapura, amelynek eredménye két ibrányi találat is volt. A hazaik egy percig sem adták fel a győzelem esélyét és Tivadar András cseréinek és taktikai húzásának köszönhetően emberhátrányban is sikerült gólt szerezniük. Az izgalmas és változatos mérkőzésen a nagy tét, mely mind a két csapat vállát nyomta számtalan szabálytalanságba torkolott. Bár a mérkőzésen tizennégy sárgalap és három piroslap került kiosztára, mégis egy sportszerű, izgalmakkal teletűzdelt, fordulatos mérkőzést láthatott a beregi publikum. Összeségében elmondható, hogy a Tivadar András által dirigált együttes megérdemelten szerezte meg első győzelmét és első pontjait a megye legjobbjai között, mellyel feltornázta magát a tabella tizenkettedik helyére.

Gartulálunk Tivadar Andrásnak és csapatának ezen sikeréhez!

 

A mérkőzés krónikája:

Vásárosnamény–Ibrány (1)

Edzői nyilatkozatok:

Tivadar András: – Szeretnék gratulálni a csapatnak az első győzelemhez. Köszönet jár a szurkolóknak, hogy biztatásukkal lelket öntöttek a csapatba.

Magyar Balázs: – Nem ajánlom senkinek ezt a szakmát… Remekül játszott a csapat, de három ellenünk megítélt tizenegyes miatt továbbra sem tudunk pontot szerezni.

További eredmények:

Vásárosnamény–Ibrány (3)

Tabella:

Vásárosnamény–Ibrány (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!