Filep Sándor: ,,Újabb térfigyelő kamerákkal tesszük biztonságosabbá Vásárosnaményt!”

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

 

Filep Sándor ,,Újabb térfigyelő kamerákkal tesszük biztonságosabbá Vásárosnaményt!

Vásárosnamény – A térfigyelő kamerarendszer további bővítéséről döntött a képviselő-testület a város közbiztonsága érdekében. Több helyszínen telepítenek újabb kamerákat, amelyek így Vásárosnamény további 10 helyszínének megfigyelését teszik lehetővé – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor polgármester.

Kihangsúlyozta továbbá, hogy a város vezetése évek óta fontos feladatának tartja a város élhetőbbé tételét. E cél eléréséhez elengedhetetlen a városlakók biztonságérzetének, illetve a közterületek biztonságának növelése a városban. Az önkormányzat által most telepített térfigyelő kamerák sokat segítenek a közbiztonság javításban, nagy a visszatartó erejük és a felderítést is segítik – hangsúlyozta a polgármester. Hozzátette azt is, hogy a jogszabály alapján közterületen, közbiztonsági illetve bűnmegelőzési célból bárki számára nyilvánvalóan észlelhető módon elhelyezhetőek térfigyelő kamerák. A képfelvevő elhelyezéséről valamint a képfelvevővel megfigyelt közterület kijelöléséről a képviselő-testület döntött. A most kitelepítésre kerülő tíz darab térfigyelő kamera és annak rendszere pályázati forrás bevonásával valósulhatott meg, melynek összértéke 6.640.000 Forint volt. Hozzátette továbbá, hogy a kamerák kihelyezésén továbbra is számítanak a város polgárőreinek hathatós segítségére is. A most képülő kamerák Vásárosnaményban a Széchényi és Kraszna utcán kerültek kihelyezésre. A város ezen részének biztonságosabbá tétele mellett, a térfigyelők a most megépült játszóteret, közösségi házat és szociális bérlakásokat is óvják az esetleges külső behatásoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!