Filep Sándor: Kerékpárutat építhetünk, óvodát újíthatunk fel, a Tomcsányi-kastély és a gergelyiugornyai Tisza-part is megszépülhet

fejlesztesek Vasarosnameny

Filep Sándor (2)

Vásárosnamény – Mint mindenki, természetesen én is egészséget, szeretetet és nyugalmat várok ettől az évtől, hiszen ezek jelentik az alapot a jövőhöz. A tavalyi év volt az előkészítés és tervezés időszaka, most abban bízunk, hogy a megvalósítás és kivitelezés esztendeje kezdődik el, amikor a TOP-os pályázatok révén kerékpárutat építhetünk, óvodát újíthatunk fel, a Tomcsányi-kastély és a gergelyiugornyai Tisza-part is megszépülhet. Ez eredményezheti a vállalkozói szféra fellendülését is, mert a kivitelezés során szeretnénk rájuk is építeni – mondta Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!