40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Fiatalkorú elkövetők elfogásában segítettek a nyírmadai polgárőrök

Baráti Sándor, Földi Miklós, Poór István

A múlt szombaton szokásos szolgálatba indult a nyírmadai polgárőr páros. Baráti Sándor és Poór István, mint mindig most is bejelentkeztek a rendőrségre, majd Földi Miklós polgárőr vezetőtől kértek személyre szabott eligazítást.
A páros Nyírmada belterületét kapta meg ez alkalommal, ahol aznap, 2016. február 13-án 13 és 14 óra között, az Arany János utcában egy 83 éves idős asszonyt támadott meg két fiatalkorú fiú, az asszony kezéből kitépték táskáját, majd elmenekültek. Az elkövetőkről mindössze annyit lehetett tudni, hogy mindkettő fiatalkorú, az egyikőjük barna, míg a másik fekete kabátot viselt.
A polgárőrök és a polgárőr vezető a rendőrséggel egyeztették a feladatokat, majd nekiláttak az adatgyűjtésnek, a rendőrökkel közösen végzett felderítésnek.
A rendőri tevékenységet támogató akció eredményesen zárult, a csapatmunka révén az elkövetőket rövid idő alatt előállították.
Megyei Polgárőr Szövetség

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!