40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Jotekonysagi bal a vasarosnamenyi eotvosben

Vásárosnamény – Számos jótékonysági rendezvény hivatott segíteni a Beregben és annak szívében, Vásárosnaményban működő iskolák és óvodák munkáját, melynek bevételei által színvonalasabb és magasabb szintű pedagógiai és készségfejlesztő oktatás folyhat az intézményekben.

Ilyen estre került sor a Vásárosnaményi Eötvös József Alapítvány szervezésében, mely immár több éves hagyományaihoz híven, ismét jótékonysági bált szervezett a Bereg szívében. A bál helyszínét ismét a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulája biztosította. A jótékonysági est résztvevőit ismét tartalmas programok várták ebben az évben is.

Az est kezdetén a bál háziasszonya, Németh Erika köszöntötte a jelenlévőket, melyet az iskola igazgatójának, Szabó Zoltánnak köszöntője követett. Az intézmény vezetője beszédében megköszönte azon emberek munkáját, mellyel a rendezvény ismét ilyen színvonalasra sikeredhetett.

Az igazi báli hangulatot látványban és produktumokban is felelevenítő intézményben, az iskola művészetis tanítványai és tanárai által előadott, színvonalas műsorok szórakoztatták a nagyérdeműt. Elsőként az iskola, immáron nyugdíjas tanára Koncz Csaba szavalata alapozta meg az est hangulatát.

A folytatásban az iskola két tehetséges ex diákja, Kenderesi Dániel és Koncz András adott elő hagyományőrző legényes táncot.

Ezt követően az iskola zenetanárai két zenés produkcióval is elkápráztatták a hallgatóságot, ahol elsőként a Grammy-díjas Stevie Wonder: I Just Called to Say I Love You című száma hangzott el.

A hagyományőrző- műsorok sorát ezután Tihor Dóra folytatta, aki káprázatos hangja lepte be az iskola auláját.

A csodálatos dallamokat követően ismét az iskola zenetanárai léptek a képzeletbeli színpadára, ahol Vámosi János – Minden asszony életében című, nagy sikerű számát adták elő.

Az est további részében Tihor Krisztián és párja Tihor Dóra Szatmári táncokból álló műsora szórakoztatta a közönséget.

A táncot követően Baráth Patrícia szintetizátor előadása zrta a diákoki műsorát, aki két dallal is megcsillogtatta tehetségét.

Az est sztárvendégei, egyben utolsó fellépői az iskola tanáraiból verbuválódott tánccsoport volt, akik hagyományőrző néptánc előadásukkal arattak osztatlan sikert

A tombolasorsolás sem maradhatott ki, mely évek óta a jótékonysági bál kihagyhatatlan kelléke, ahol értékes nyereményekből kerültek kisorsolásra. Az önfeledt hangulatról és a talpalávalóról egész este Kőrizs Balázs gondoskodott.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!