Fergeteges beregi koncert az X-Faktor legfiatalabb győztesével Tóth Andival Vásárosnaményban

fejlesztesek Vasarosnameny

Toth Andi x faktor koncert - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – Fergeteges beregi koncertet adott a Bereg szívében, Vásárosnamény megrendezésre kerülő VIII. Zoárd-napi Sokadalom kisszínpadán az X-Faktor szériájának legfiatalabb győztese Tóth Andi. A színész-énekesnő, a magyarországi X-Faktor ötödik évadában diadalmaskodott.

Impulzív koncertje során számos műfajt felölelve, magyar és külföldi előadók legnagyobb slágereit vonultatta fel, de természetesen a tehetségkutató músorból, általa előadott dalok sem maradhattak el. Repertoárjában egyebek mellett a Legyen valami,  Jailhouse Rock,  Részegen Ki Visz majd Haza vagy éppen Despacito című nagysikerű dalokkal késztette dalra, táncra és tapra a közönséget.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!