fejlesztesek Vasarosnameny

Fényes vásárosnaményi úszósikerek a IV.Szabolcs-Tour úszóversenyen (2)

[srizonfbalbum id=200]

Vásárosnamény, Fehérgyarmat – Ezt is megcsináltuk ! 2016.06.11-én Fehérgyarmaton került megrendezésre a  IV. Szabolcs-Tour úszóverseny-sorozat  7.utolsó záró versenye. Amellett, hogy a csapat versenyről-versenyre rengeteg élménnyel, eredménnyel zárta az évet, a Vásárosnaményi Úszócsapat összesítésben a dobogó 3. fokán állva ünnepelhette a 2015/16-os eredményes tanévet. Nagy büszkeséggel tölti el mind az edzőt, Hankovszkiné Medve Mónikát, mind pedig az egyesületben úszó gyereket illetve szüleiket egyaránt. A bizonytalan időjárási körülmények ellenére, a fehérgyarmati versenyen 30 gyerek 11 arany,16 ezüst és 8 bronzérmet szerzett. A versenyen résztvevő gyerekek:  Kiss Ferenc, Balogh Krisztián,Tótfalusi Fanni,Mágocs Dóra, Dóbus István,Molnár Emese,Czapp Liliána,Balogh Emese, Fekete Martin,Tóth Bence, Pócsi Krisztián, Andalik Rebeka, Dóbus Dorka,Csatlós Eszter, Fábián Balázs, Fábián Dávid,Miksi Dávid, Bartha Mátyás, Tóth Gábor, Rácz Kristóf,Jakab Tibor, Kelemen Nóra, Vass Viktor,Kajdy Balázs, Kajdy Tamás,Csatlós Dorka, Baráth Máté,Papp Sára.

Fényes vásárosnaményi úszósikerek a IV.Szabolcs-Tour úszóversenyen

A versenyen több korosztályban  is díjazták a versenysorozat legeredményesebb úszóit. Egy-egy korcsoport legjobb úszója címet nyerte el: 1996/2000 korosztály Kiss Ferenc, aki ezen a versenyen megúszta a Fehérgyarmat Városi Uszoda pályacsúcsát 50m gyors 0:26,9 mp ,2005/2006 Fábián Balázs és 2001/2002  Dóbus István lett. Gratulálunk a gyerekeknek , szülőknek  és edzőjüknek egyaránt.

Hankovszkiné Medve Mónika

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!