fejlesztesek Vasarosnameny

vilagitassal-bovult-a-vasarosnamenyi-sportpalya-39

[srizonfbalbum id=319]

Vásárosnamény –  Immár a megye legjobbjai között szereplő Vásárosnaményi Sport Egyesület jelentős fejlesztéseket tudott végrehajtani az év során a sportpályán, mely egyebek mellett a labdarúgó szakosztály székhelye. A fejlesztések forrását a TAO pályázat, az egyesületet támogató szponzorok valamint az önkormányzat biztosította. A fejlesztési koncepció elsődleges célja, hogy a sportcentrum igazán kulturált körülmények között fogadja a sportolókat és a nézőket egyaránt. A fejlesztések során a ,,Beregi ministadion,, számos új ékességgel bővült.

A korszerűsítés során a pálya új lelátóval bővült(melynek bővítése jelenleg is folyamatban van), ezzel is növelve a nézők komfortérzetét. A létesítmény emellett a pálya egészére kiható világítást kapott, mely a mai napon került hivatalosan is üzembehelyezésre. A színpompás világítás jelentősen javítja majd a mérkőzések és a szakmai stáb edzésfeltételeit. A világítás a pálya teljes villamos hálózatát követően került kialakításra, ahol huszonnégy darab, egyenként 500w teljesítményü ízzó lépett ma este müködésbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!