40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Vásárosnamény SE - Balkány SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Az elmúlt egy év legjobb első félidei játékával, magabiztos és fenomenális játékkal ütötte ki már az első játékrészben a regnáló bajnokot a Bereg legnépszerűbb csapata, Vásárosnamény. A megye legjobbjai között szereplő beregi alakulat ugyanis a Kelet Takarék Megye I. osztályának 8. fordulójában az elmúlt évek sikercsapatát, a bajnoki címvédőt fogadta vendégül a Vásárosnaményi Sport Centrumban. A mérkőzést végig irányító hazaiak már az első félidő első szekciójában megszerezték a vezetést, melyet a nagy fölényben játszó Naményiak a félidő vége előtt meg is tripláztak. A bajnoki címvédő a második félidőben sem tudott mit kezdeni a szervezetten és jól játszó, a félidő kezdetén már négy gólos előnyre szert tevő beregiek játékával, akik bár a folytatásban visszábbvettek az iramukból, így is számos ziccert alakítottak ki. A naményi védelem masszív falát csekélyszer átjátszó vendégek egy bűntetőből tudtak aztán szépíteni, Illés Péter és Mándi László duplájának köszönhetően, a játék képét tekintve megérdemelt hazai győzelem született, mellyel a Beregiek egy pontra megközelítették a tabella dobogójának hamadik fokát.


Szavazzon! Ön szerint ki volt a Naményiak legjobbja, a Balkány elleni hazai mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény SE - Balkány SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Vásárosnamény SE - Balkány SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Vásárosnamény SE - Balkány SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!