40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
rendőrség 20
Nagyecsed – Az asszony többször figyelmeztette a férje körül legyeskedő nőt, de az nem hallgatott a szóra.

B. Gusztávné férje körül gyakran legyeskedett az egyik utcabeli nő, ami nem igazán tetszett az asszonynak. Többször figyelmeztette a 44 éves nőt, hogy szálljon le a férjéről, aki nem hallgatott a szóra – írja a Zsaru Magazin. A 45 éves B. Gusztávné ezért az udvari vécéből megmerített egy vödröt ürülékkel és a semmiből előtűnve a sértett nyakába borította annak tartalmát, amikor haragosa éppen a városbeli munkahelyének kapuját nyitotta ki május 20-án reggel.

B. Gusztávné ezt követően az üres vödörrel távozott, viszont a nyakon öntött asszony feljelentette. A rendőrök még aznap délben előállították és a Nagyecsedi Rendőrőrs garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, szabadlábon védekezik.

Zsaru magazin

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!