40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

III. Böjti futás

Szeretettel hívjuk fel figyelmét Görögkatolikus Egyházunk immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényére, amelyet 2016. március 19-én (szombaton) szervezünk meg Szent Pál gondolataitól ihletve Böjti futás elnevezéssel.
Szép alkalom ez a Hajdúdorogi Metropólia számára, hogy az egyházmegyéiből érkező futók egy közös összejövetelen zárják le a nagyböjti időszakot, mely által mindannyian megerősödhetünk és ráhangolódhatunk az azt követő Nagyhétre és Krisztus Urunk Feltámadásának ünnepére.

A nap tervezett programja:

9:00 Helyszíni regisztráció kezdete, rajtszám osztás
10.00 Megnyitó – Kocsis Fülöp érsek-metropolita
10.30 kategóriák szerinti indulások folyamatosan a helyszíni műsorközlő által bemondott indulási időkben – a beérkezőknek ásványvízzel és müzli szelettel kedveskedünk.
12.00 Eredményhirdetés
11.45-től Az ebédcsomagok átvétele folyamatos
12.30 Imaóra

A rendezvény alatt, azzal párhuzamosan, de az időjárástól függően: kézműves sátor, gyerekeknek arcfestés, mini focibajnokság kicsiknek és nagyoknak, ugráló vár.

Helyszín: A Krúdy szálló és a Sóstó közötti terület (4431 Nyíregyháza-Sóstógyfürdő)

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk a honlapokról és facebook oldalakról elérhető regisztrációs felületeken.

Nevezni a helyszínen is lehet, de a szervezés és étkezés hatékony lebonyolítása érdekében kérjük, hogy éljenek az előregisztráció lehetőségével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!