fejlesztesek Vasarosnameny

Katang zenekar gyerekkoncertje - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vásárosnamény

Vásárosnamény –  Feledhetetlen, ám ugyanakkor mégis bensőséges gyerekműsort színesítette a VIII. Zoárd-napi Sokadalom repertoárját a Bereg szívében, Vásárosnaményban koncertező Katáng zenekar által. A formabontó gyerekműsort előadó, országosan is nagy népszerűségnek örvendő zenekar hangulatvilágát olyan különleges hangszerek fokozták, mint a kelta hárfa, gitár, banjo, cinco, ukulele, harmonika, ír furulya, az ütős hangszerek és a bőgő.


A térség legnagyobb fesztiválján szereplő Katáng zenekar műsorában gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül késztette táncra, tapsra és énekre, nem csak a kicsikat, hanem a nagyokat is egyaránt. Előadásuk során sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merített és jeles magyar költők verseiből, táplálkozott. Bensőséges hangulatú dalaikból az előadás során mesék kerekedtek ki, amelyeket interaktívvá téve mozgatták meg a jelenlévő gyerekek és a felnőttek fantáziáját. A nagysikerű koncertet természetes tapsvihar zárt.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!