40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice Vasarosnameny SE - Nagyecsed rse felnott labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Megkezdte őszi rajtját a Kelet Takarék Megyei I. osztályban szereplő Austria Juice-Vásárosnamény SE csapata. A beregi alakulat első mérkőzését, hamisítatlan Bereg-Szatmár szuperrangadóval kezdte, hiszen Nagyecsed csapatát fogadta a Vásárosnaményi Sportcentrumban. Az idei bajnokságra jelentősen megerősödött kerettel, a végső elszámolásban a dobogót megcélzó beregi alakulat tűnt mégis is a mérkőzés esélyesének. A kelelmes nyári időben lebonyolításra kerülő összecsapáson a vendégek már a középkezdést követően megszerezték a vezetést, melyet egy védelmi hibának köszönhetően meg is dupláztak.

A félidő vége előtt még szépíteni sikerült a beregi gárdának, de így is egy gólos hátrány tudatában vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második játékrészben teljesen felborult a pálya, a hazaiak akarata érvényesült, végig irányítva a mérkőzést. Egyetlen probléma, hogy ezt a játékot gólra játsszák. Később sem változott a játék képe, hiszen a Naményiak tulajdonképpen egykapuztak, úgy tűnt, csak az a kérdés, mikor veszi be az ecsediek kapuját, de ez még néhány méterről sem sikerült. A második félidőben emellett sok volt az apró szabálytalanság, a játék fizikai elemei kerültek előtérbe, sokat kellett ápolni a futballistákat, emiatt a játékvezető hétperces hosszabbítást jelzett. Összességében a Beregiek mindent elkövettek taktikailag és fegyelmezettség terén, de a játékból adódó szerencse és a vendégek jó kapusának köszönhetően, e napon a szerencse nem pártolt a csapat mellé. A lefújást követően így pont nélkül maradt a hazai gárda.

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE felnott merkozes (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE felnott merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Nagyecsed RSE felnott merkozes (2)

Szavazzon! Ön szerint ki volt az Austria Juice-Vásárosnamény SE játékosa Nagyecsed ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!