“Fel kell készülni rá, hogy menekültek százai lepik el a nyíregyházi vasútállomást”

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
migráns

Illusztráció – © Fotó: bizradar.co

„Minden bizonnyal a keleti határt is eléri a migránshullám. Fel kell készülni arra, hogy például a nyíregyházi vasútállomáson menekültek százai várakoznak majd. A Fidesz kettős beszédet folytat: elutasítja a kvótát, ugyanakkor 59 ezer bevándorló foglalkoztatására írt ki közmunkaprogramot, amit el is fogadtak.

Szinte napra pontosan egy éve javasoltuk, hogy Nyíregyházán hozzanak létre önkormányzati rendészetet, ám az süket fülekre talált. Most újra megtesszük ezt, nem várhatjuk tétlenül a bevándorlók áradatát. Felszólítjuk a megye fideszes országgyűlési képviselőit: nyilatkozzanak arról, hogy lesz-e Szabolcs-Szatmár-Beregben befogadó állomás? A migránshelyzet fokozódik, reméljük, hogy a város vezetése megteszi a szükséges lépéseket” – mondta Lengyel Máté.

KM/Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!