40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

helyszinelo verseny

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság idén is megrendezte a Balesethelyszínelői Verseny megyei döntőjét Nyíregyházán. A versenyzőpárosok elméleti és gyakorlati tudásuk alapján is megmérettettek annak érdekében, hogy kiderüljön, ki a megye legjobbja. A versenyzők szakmai feladat- és tesztlapokat töltöttek ki, imitált baleseti helyszíneken oldották meg a helyszínelői feladatokat, valamint vezetéstechnikai gyakorlaton is összemérték tudásukat.

Eredmények
I. helyezett: A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság csapata, Kanyó László r. főtörzsőrmester és Somogyi István r. főtörzsőrmester
II. helyezett: A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csapata, Popovics Mihály r. törzszászlós és Vass Péter r. főtörzszászlós
III. helyezett: A Nyírbátori Rendőrkapitányság csapata, Tóth Szilveszter r. főtörzsőrmester és Debrecenszki Zsolt r. főtörzsőrmester.

A legjobbnak bizonyult fehérgyarmati páros képviseli Szabolcs megyét a VIII. Balesethelyszínelői Verseny országos döntőjében, amit Hollókőn rendeznek szeptember 18. és 20. között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!