fejlesztesek Vasarosnameny
Jelzőtáblának majd egy fának csapódott egy személygépkocsi Vitkában

Illusztráció

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi Vásárosnaményban, a Damjanich János úton. A balesetben ketten sérültek meg. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították.

Személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze hétfő délután Tiszavasváriban, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében a vontató kidöntött egy villanyoszlopot, amely egy üzletre borult. A balesetben senki nem sérült meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a kitört villanyoszlopot az épületről eltávolították.

Fél hektáros területen foltokban gyulladt ki az aljnövényzet hétfő délután Tiszavasváriban, a Széles utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Nyíregyházán, a Lászlócsere dűlőben ötszáz négyzetméteren kellett hasonló eseménynél beavatkozniuk a szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak, míg Nyírtelken, a Puskin utcában is lángra kapott aljnövényzet oltása adott feladatot a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak a délután folyamán. Zártkerti égetéstől terjedtek át a lángok egy több mint egy hektáros területre, ahol egy gyümölcsös aljnövényzete gyulladt ki hétfőn délután a Nyíregyháza melletti Jánosbokorban. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói több vízsugárral és kéziszerszámok, valamint egy munkagép segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn, az esti órákban a 41-es számú főúton, a 18-as és 19-es kilométerek között, Napkor közelében. A balesetben hárman sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, az egyik sérült kiemelésében segítettek, majd tűzoltódaru segítségével a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután a 49-es számú főúton, Mátészalkán, a Jármi utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!