40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

 

Fair Play Kupán vettek részt a vásárosnaményi labdarúgó palánták (7)

Kép: Az őszi torna egyik pillanata

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben a tanévben is megrendezi a középiskolák 15-19 éves korosztályának kispályás focibajnokságát.
A rendezvény célja a női és férfi szabadidős labdarúgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a fair play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése.
A felmenő rendszerű vetélkedésen a Kisvárda környéki iskolák területi tornájának április 6-án, szerdán a KSE műfüves pályája nyújt otthont. Kisvárda, Dombrád, Vásárosnamény és Záhony tanodáinak képviseletében a 15 fiú csapat három, míg a 7 leány csapat két csoportban méri össze erejét, melyeket a helyosztó mérkőzések követnek majd. Az őszi és a tavaszi forduló eredményeinek összesítése után két leány és három fiúcsapat a megyei döntőben folytatja tovább a versengést.
Katona Dávid
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!