Fairplay díjas Tarpa (1)

Fotó: Csutkai Csaba

Tarpa – Hétfő este az Irány Colorado Steakhouse különtermében tartotta díjátadóval egybekötött futsal záróvacsoráját az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága. A bajnoki címet 2015-höz hasonlóan ezúttal is az Újfehértó csapata szerezte meg, az újonc Cigánd és a rendre jól szereplő Nagycserkesz együttesei előtt. A legsportszerűbb csapat a hazai mérkőzéseit hazai Vásárosnaményban játszó Tarpa SC csapata lett, míg a gólkirály a nagycserkeszi Madzin István. Az okleveleket, érmeket és serlegeket Kvaka Árpád Megyei Igazgató adta át a díjazottaknak.

Az Arany Fácán megyei futsal bajnokság végeredménye: 1. Újfehértó SE 31 pont, 2. Cigánd SE 27 pont, 3. Nyírség-Copy Nagycserkesz 22 pont, 4. Gyulaháza KSE 14 pont, 5. Tarpa SC 14 pont, 6. Csenger Petőfi DSZSE 7 pont, 7. Nyírbátori FC 6 pont

Fair Play győztes: Tarpa SC

Gólkirály: Madzin István 27 gól (Nagycserkesz)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!