Ezért érdemes punciszelfit lőnöd magadról

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

punciszelfi

Foglalkozzunk most egy kicsit a női nemi szervvel, illetve azzal, hogy a nők miért nem szeretik a saját intim testrészüket?

Arról már beszámoltunk, hogy a férfiak milyen indíttatásból készítenek a péniszükről fotókat, és az sem titok, hogy a nők ehhez hogyan viszonyulnak. Nemrég azonban kiderült, hogy a nők egyáltalán nincsenek olyan barátságban a nemi szervükkel, mint a férfiak a sajátjukkal.

Nem csoda, hiszen a punci sosem kapott akkora figyelmet vagy tekintélyt, mint egy pénisz. A nőknél inkább a méh az a testrész, amit világszerte mindenhol elismernek, mint az élet bölcsőjét.

A nőknek akár nehézséget is okozhat a saját nemi szervükkel való megismerkedés, mivel sosem tudják alaposan szemügyre venni, csupán tapogatózni tudnak. Néhányan a tükörből próbálják fotózni saját magukat, de nagyon sok hölgynek nincs ehhez bátorsága. Nemrég azonban napvilágra került egy felvétel, amelyen nők beszélnek a nemi szervükkel kapcsolatos érzéseikről. Ezután egy profi fotós képet készít az intim testrészről, a saját képét pedig minden tulajdonos megkapja. Nem semmi, ahogy a nők reagálnak, amikor meglátják nemi szervüket.

life.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!