40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

Ezer négyzetméteres területen, az árokparton a száraz aljnövényzet gyulladt meg csütörtökön délután a 49-es számú főút mellett, Kocsord közelében. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseménynél avatkoztak be a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók is az esti órákban, a városukban, a Gépállomás utcában, ahol egy vízsugárral oltották el a húsz négyzetméteren felcsapó lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere csütörtök délután Ibrányban, a Deák Ferenc utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit átvizsgálták, a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!