sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

szex 54

Időnként túl sokat beszélsz, és ezzel rombolsz magad körül? Nem tudod, mit mikor érdemes kimondani, és mikor jobb ötlet inkább csendben maradni? Ötszavas mondatok, amikkel biztosan véget vethetsz a szexuális együttlétednek. Ha akarod, ha nem…

Az emberi kreativitás határtalan, főleg akkor, ha a pihentebb társaink találnak egymásra. Twitteren indult el egy furcsa játék, ami kivételesen nem arra hivatott, hogy szexre ösztönözze az embereket, sokkal inkább arra, hogy tönkretegyék az együttléteket.

Nem valószínű, hogy ez egy tényleges cél lenne, az viszont érdekes, hogy mely mondatokat tartjuk a leginkább lehangolónak. A #MakeSexAwkwardIn5Words (tedd bizarrá a szexet 5 szóval) névre keresztelt kezdeményezés futótűzként terjed a neten, és egyre több embert húz maga után. Nézzük a legviccesebb mondatokat, amiket jobb, ha kerülsz szex közben:

  1. Gratulálunk, ön a 100. ügyfél!
  2. A volt csajom jobb volt.
  3. Nagyanyám pont itt halt meg.
  4. Olyan a mellbimbód, mint apádé.
  5. Mit is mondtál, hogy hívnak?
  6. Dobj be érmét a folytatáshoz.
  7. Az anyukád téged keres telefonon.
  8. Úgy festesz, mint Amy Schumer (aki köztudottan utálja az orális szexet).
  9. Én vagyok Trump, te Amerika. 
  10. Biztosan a jó lyukban vagyok?

life.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!