40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vasarosnameny - Mateszalka labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Bereg és Szatmár rangadójára került sor a Megyei I. osztály Kelet-Takarék csoportjában, ahol az Austria Juice-Vásárosnamény SE csapata, a Mátészalkai MTK együtteséhez látogatott. A mérkőzést kezdetben a Beregiek uralták, de számos meddő támadásvezetésük is sikertelenül zárult. A mérkőzésen ezt követően a hazaiak uralták, de helyzeteiket gólra váltaniuk nekik sem sikerült, így gól nélküli döntetlennel zárult a félidő. A második félidőben a kiesést elkerülni kívánó szalkaiak mindent megtettek a győzelem megszerzéséért. A három pont sorsa a mérkőzés utolsó perceiben dőlt el, ahol egy jogos bűntetőrúgáshoz jutott a szatmári csapat, így megérdemelten tartva otthon a három pontot.


Vasarosnameny - Mateszalka labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny - Mateszalka labdarugo merkozes (4)Vasarosnameny - Mateszalka labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny - Mateszalka labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!